Over mij

Ik houd van persoonlijk. Dus daarom een persoonlijk verhaaltje over ONL!NE POSTER KOPEN.NL

Mijn passie ligt in het creatief denken, zo komen mooie en frisse posters en ontwerpen tot stand.

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik bezig ben met het ontwerpen van (interieur) posters. Ik word helemaal blij bij het zien van mooie interieur foto’s van blije klanten. Mijn missie is om klanten op een eenvoudige manier te voorzien van een trendy interieur. Iets dat met het gevarieerde assortiment van ONL!NE POSTER KOPEN zeker lukt.

Door het volgen van de laatste interieurtrends en het toepassen van de juiste kleuren en motieven is er een originele en trendy collectie ontstaan. Van muurposters met tekst, kinderposters , fashion posters tot illustraties en tuinposters. Een groot deel van de  posters zijn custom made ontworpen.

Ik onderscheid me van concurrenten doordat ik mee denk qua muurstyling. Ik lever een gratis poster inspiratie wanneer de klant bepaalde wensen heeft maar niet weet deze te combineren in een mooi geheel aan de muur. Ook een afwijkend formaat levert geen probleem op! Mail gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Het assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe motieven en producten. Je kunt ONL!NE POSTER KOPEN volgen op Instagram en Facebook  zodat je tevens kunt zien wanneer er nieuwe posters in de webshop staan & je blijft op de hoogte van de maandelijkse MUST HAVE aanbieding.

Ik hoop je vaak te mogen begroeten in deze webshop!

creatieve groet,

 geheel aan de muur.

Posters Kopen? Bestel eenvoudig online l Online Poster Kopen
Tekst Poster l Citatenposter l Online Poster Kopen l Text Poster
nl Dutch
X
[surbma-cookie-popup-link]

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Voor een correcte werking van onze website, maken we gebruik van cookies. 🙂 Veel shopplezier