Over mij

Ik houd van persoonlijk. Dus daarom een persoonlijk verhaaltje over ONLINE POSTER KOPEN.NL

Mijn passie ligt in het creatief denken & ontwerpen. Zo komen mooie posters en hippe ontwerpen tot stand.

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik bezig ben met het ontwerpen van (interieur) posters. Ik word helemaal blij bij het zien van mooie interieur foto’s van blije klanten. Ik wil de klant graag op een eenvoudige manier voorzien van een trendy muur.

Iets dat met het gevarieerde assortiment van ONLINE POSTER KOPEN zeker lukt.

Door het volgen van de laatste interieur trends en het toepassen van de juiste kleuren en motieven is er een originele en trendy collectie ontstaan. Van muurposters met een tekst, kinderposters , fashion posters tot tuinposters. Een groot deel van de  posters zijn custom made ontworpen.

Ik onderscheid me van mijn concurrenten, doordat ik mee denk qua muurstyling.  Ik lever een gratis poster inspiratie wanneer de klant bepaalde wensen heeft, maar niet weet deze te combineren in een mooi geheel aan de muur.  

Het assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe motieven en producten. Je kunt ONLINE POSTER KOPEN volgen op Instagram en Facebook zodat je tevens kunt zien wanneer er nieuwe posters in de webshop staan.

Mijn missie is: Het interieur van mensen leuker maken.  Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen. Want een goede kwaliteit en een verrassend design moet voor iedereen betaalbaar zijn. 

Ik hoop je vaak te mogen begroeten in deze webshop!

creatieve groet,

Brigitte Baan

 geheel aan de muur.

Posters Kopen? Bestel eenvoudig online l Online Poster Kopen
Tekst Poster l Citatenposter l Online Poster Kopen l Text Poster
nl Dutch
X