Over mij

Ik houd van persoonlijk dus daarom een persoonlijk verhaaltje over ONL!NE POSTER KOPEN.NL

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik bezig ben met het ontwerpen van (interieur) posters. Mijn passie ligt in het creatief denken, zo komen mooie en frisse posters en ontwerpen tot stand.

Mijn missie is om klanten op een eenvoudige manier te voorzien van een trendy interieur. Iets dat met het gevarieerde assortiment van ONL!NE POSTER KOPEN zeker lukt. Door het volgen van de laatste interieurtrends en het toepassen van de juiste kleuren en motieven is er een originele en trendy collectie ontstaan. Van muurposters met tekst, kinderposters , fashion posters tot illustraties en tuinposters. Alle posters zijn custom made ontworpen.

Verder onderscheid ik me van concurrenten doordat ik mee denk qua muurstyling. Ik lever een gratis poster inspiratie wanneer de klant bepaalde wensen heeft maar niet weet deze te combineren in een mooi geheel aan de muur

Het assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe motieven en producten. Je kunt ONL!NE POSTER KOPEN volgen op Instagram en Facebook  zodat je tevens kunt zien wanneer er nieuwe posters in de webshop staan & je blijft op de hoogte van de maandelijkse MUST HAVE aanbieding.

Ik hoop je vaak te mogen begroeten in deze webshop!

creatieve groet,

Brigitte

 


Wil je graag posters van ONL!NE POSTER KOPEN.NL toevoegen aan je winkel?

Dat is mogelijk!  Een deel van onze posters kun je opnemen in eigen collectie.

Met marges tot maximaal 50% maak je winst met hippe en trendy  posters.

Voorwaarden:
–  de naam ONL!NE POSTER KOPEN.nl  vermelden
–  de prijs in de winkel mag niet onder onze verkoopprijs liggen

Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan een mail naar webshop@onlineposterkopen.nl

Over-mij-onlineposterkopen

nl Dutch
X