Over mij

Ik houd van persoonlijk. Dus daarom een persoonlijk verhaaltje over ONLINE POSTER KOPEN.NL

Mijn passie ligt in het creatief denken & ontwerpen. Zo komen mooie posters en hippe ontwerpen tot stand.

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik bezig ben met het ontwerpen van (interieur) posters. Ik word helemaal blij bij het zien van mooie interieur foto’s van blije klanten. Mijn missie is om klanten op een eenvoudige manier te voorzien van een trendy muur styling.

Iets dat met het gevarieerde assortiment van ONLINE POSTER KOPEN zeker lukt.

Door het volgen van de laatste interieurtrends en het toepassen van de juiste kleuren en motieven is er een originele en trendy collectie ontstaan. Van muurposters met een tekst, kinderposters , fashion posters tot tuinposters. Een groot deel van de  posters zijn custom made ontworpen.

Ik onderscheid me van mijn concurrenten, doordat ik mee denk qua muurstyling. Ik lever een gratis poster inspiratie wanneer de klant bepaalde wensen heeft, maar niet weet deze te combineren in een mooi geheel aan de muur. Ook een afwijkend formaat poster levert geen probleem op! Mail gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Het assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe motieven en producten. Je kunt ONLINE POSTER KOPEN volgen op Instagram en Facebook zodat je tevens kunt zien wanneer er nieuwe posters in de webshop staan & je blijft op de hoogte van de maandelijkse MUST HAVE aanbieding.

Ik hoop je vaak te mogen begroeten in deze webshop!

creatieve groet,

 geheel aan de muur.

nl Dutch
X

Welkom! Voor een correcte werking van onze website, maken we gebruik van cookies

Als je doorgaat, en op 'MEE EENS' klikt, nemen we aan dat je akkoord bent met onze privacy disclaimer.Lees hier onze vernieuwde privacy disclaimer. Veel shopplezier 🙂