Geboorteposter

Geboorteposter

Mooie geboorteposters voor de babykamer vind je in de webshop ONL!NE POSTER KOPEN.nl Het bijzondere is, dat je de geboorteposter van ONL!NE POSTER KOPEN.nl zelf kunt personaliseren met de naam van de baby, het gewicht, de lengte, de geboortedatum, geboorteplaats en de namen van mama/papa en broer en of zus.

En dat is niet het enige!

Je kunt kiezen uit 13 hippe, trendy kleuren. Je vindt het kleurenoverzicht bij de beschrijving van de geboorteposter. Er zit vast en zeker een kleur bij, die perfect bij het interieur van de baby- of kinderkamer past!

Dát is nog eens een origineel en persoonlijk kraamcadeau voor de kersverse ouders!

Maar natuurlijk ook leuk om jezelf cadeau te doen. Hiermee maak je de baby- of kinderkamer helemaal af.

TIP: Wil je de ouders zelf laten kiezen, geef dan onze giftcard. Leuk voor in een kraampakket of om cadeau te doen met de baby-shower.

Style je poster met een mooie lijst. Maar andere stylingsopties als: washi tape of het bevestigen met een power strip is ook een optie.

Product omschrijving: Een stevig premium kwaliteit poster (250 grams) papier. MC glanzend. De levertermijn van een persoonlijke geboortposter bedraagt ongeveer 4- 5werkdagen  (e.e.a is afhankelijk van onze vervoerder). Heb je zelf een lijst liggen die je wilt gebruiken? In dat geval kunnen we een poster op maat leveren! Mail ons gerust de maten van je lijst en we zoeken samen naar een passende optie!

Verkrijgbaar in de volgende formaten:
A0, A1, A2, A3, A4, B0, B1, B2 en de Abri poster

Elke poster uit onze webwinkel is vervaardigd van hoge kwaliteit papier en is afgedrukt op hoogwaardige printapparatuur. Dit maakt dat de kleuren goed blijven. Je poster heeft bovendien een duurzame uitstraling. Gedrukt op dik, papier van hoge kwaliteit.

► Lijst is niet inbegrepen
Gratis verzenden vanaf 35 euro

✓ Makkelijk bestellen ✓ Snelle levering ✓ Gratis verzending vanaf 35 euro in NL. ✓ 100% tevredenheidsgarantie.

► Let op: onze posters vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht