Klachtenformulier

Heb je een klacht? Vervelend te horen! ONLINE POSTER KOPEN leest  graag waarom je niet tevreden mee bent en komen graag met een oplossing! 

TIP: Bied de vervoeder een beschadigd pakket aan, neem deze dan niet aan. In dat geval zorgen wij voor een nieuwe poster (s) en krijgen wij het beschadigde pakket vergoedt.

HERROEPINGSRECHT
De posters die je via onze webshop ONLINE POSTER KOPEN.nl koopt worden op maat, volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

RECLAMATIE
ONLINE POSTER KOPEN.nl zal er alles aan doen om je bestelling perfect te leveren. Wij raden je aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te controleren. Mocht je bestelde artikel niet aan je verwachting voldoen, dan dien je ons hier binnen 1 werkdag van op de hoogte te stellen. Gebruik onderstaand formulier. ONLINE POSTER KOPEN.nl zal  je klacht beoordelen. We doen ons uiterste best je klacht na behoren op te lossen.

LET OP: Na montage vervalt je retourrecht en is ONLINE POSTER KOPEN.NL niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan ten gevolge van het monteren van je poster.

Vul zo uitgebreid mogelijk onderstaande formulier in. Het meesturen van foto’s zorgt ervoor dat je klacht sneller wordt afgehandeld.

Stuur een aantal goede foto’s mee (tip: zoom vooral in op je klacht cq. beschadiging).  Indien nodig zullen we je per email nog vragen om ONLINE POSTER KOPEN.nl van extra informatie te voorzien.

Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging van je klacht. Binnen één werkdag kun je een inhoudelijke reactie verwachten.

(Vul hier je odernummer in)
(Omschrijf zo goed mogelijk je klacht)
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 134.22MB
(Neem duidelijke foto's en zoom zo duidelijk mogelijk in)
(Voor meer info lees onze privacy verklaring)*

 

 

Scandinavische design posters l grootste collectie l Online Poster Kopen

nl Dutch
X

Welkom! Voor een correcte werking van onze website, maken we gebruik van cookies

Lees hier onze vernieuwde privacy disclaimer. Als je doorgaat, en op akkoord klikt, nemen we aan dat je dit begrijpt.🙂 Veel shopplezier