3 manieren om meer zwart aan je interieur toe te voegen
Zwijmel jij ook altijd weg bij die prachtige, donkere interieurs, maar vind je het moeilijk om dit naar je eigen interieur te kopiëren? HomeDeco geeft je tips en tricks om meer zwart toe te voegen – zonder een stylingblunder te begaan!

ZWARTE ACCESSOIRES

Vind je het nog een beetje eng om direct veel zwart toe te voegen? Zwarte accessoires kunnen altijd. Scroll lekker door ons assortiment en kies uiteindelijk je favoriete zwarte items. Niet zoveel budget? Een likje zwarte verf doet ook wonderen.

Stylingtip: Dompel niet direct al je accessoires in het zwart, maar combineer het met bijvoorbeeld een glazen vaas, witte kaarsen en een grijs plaid voor een mooi, zacht geheel.

 

Zwartmain

 

ZWARTE MUUR

Niet bang om je interieur een flinke make-over te geven? Aarzel dan niet en zet gelijk een paar potten zwarte verf in je winkelmandje! Een geheel zwart geverfde muur zorgt voor meer diepte in je interieur en het maakt de kamer ook wat knusser en interessanter.

Stylingtip: Een zwarte muur komt mooi tot zijn recht met accessoires in de kleuren groen, koper, goud en wit. Met dit kleurenpalet zit je gegarandeerd goed en het zorgt voor een unieke look.

 

ZWARTE BANK

Een zwarte bank is niet alleen heel praktisch (lees: je kunt met een gerust hart van toastjes met brie en een glas rode wijn genieten, zonder bang te zijn voor zichtbare vlekken), maar ook heel stijlvol! Je zithoek voelt direct een beetje warmer aan. Kussens erop, plaid erbij en relaxen maar!

Stylingtip: Zet je donkere bank in een verder all white interieur, om er een ware eyecatcher van te maken! Style het af met een houten salontafel, een rieten mand en grafische kussens – en je droominterieur is compleet!

 

stylingstip-onlineposterkopen

Foto: idylloghim

 

Bron artikel: HomeDeco