BLAUW

Een mooie blauwe lucht zou heel erg fijn zijn, vinden jullie ook niet? Terwijl ik deze blog schrijf is de lucht alles behalve blauw. Eerder vijftig tinten grijs. We kregen net zelfs een hagelbui op ons dak! Best jammer aangezien het hier voorjaarsvakantie is, ach ja, dan maken we het binnen lekker gezellig.

Maar genoeg over het weer, waar ik in deze blog op doel zijn blauwe veren. Een enkeling van jullie weet dat ik (onder andere) iets met veren heb. Dus toen ik de prachtige close-up van felblauwe veren voorbij komen, wist ik dat ik die erg graag bij ons aan de muur wilde zien. Weer eens wat anders dan de geijkte ‘veilige’ zwart wit poster.

Blauwe-veren-onlineposterkopen

 

 

 

 

 

 

Als je iets opvallends zoekt voor in huis dan is deze poster een hele goede. En om te zorgen dat het blauw niet teveel van het goede wordt, laat je de rest van de accessoires rustig en neutraal.

Brandrep-ByMir-Onlineposterkopen

 

 

 

 

 

 

 

 

Veren, ik vind ze bijzonder, iets aparts. Waarom, geen idee. Misschien omdat ik ze zelf niet heb, slechts een bos blonde (en wat grijze) haren. Maar misschien meer omdat ze er in zoveel verschillende kleuren en maten zijn. Ik vind het altijd leuk om veren te vinden. 9 Van de 10 keer verdwijnen veren in mijn jaszak/ tas.

onlineposterkopen-verenposter

 

 

 

 

 

 

 

Zo vond ik vorig jaar een kleine veer bij ons in de tuin, blauw met zwarte streepjes. Ik kon hem niet plaatsen, vroeg me af van wat voor soort vogel de veer afkomstig was. Tot ik op een dag Vlaamse gaaien in een van de appelbomen zag zitten. Een vrij saaie vogel qua kleur, voornamelijk grijsbruin met wat wit en zwart. Maar op hun vleugels hebben ze een groepje lichtblauwe veren. Bingo!

Bymir-onlineposterkopen-blauweposter

 

 

 

 

 

 

 

 

De poster met de blauwe veren kreeg een mooie plek ik een lijst die ik bij de kringloop vond. Een grote (en ook best zware) blankhouten lijst voor een zacht prijsje. In eerste instantie had ik de lijst willen verven, maar toen ik de poster in de lijst had zitten vond ik het niet nodig.

Bymir-onlineposterkopen-blauweposter

 

 

 

 

 

 

En zoals jullie wel kunnen zien, heb ik de poster op verschillende plekken in huis gefotografeerd. Zou het door de blauwe kleur komen dat ik als een kip (ook veren ;)) zonder kop door het huis liep te sjouwen met de lijst en mijn camera? Haha… geen idee, maar leuk was het wel. Uiteindelijk heeft hij een plekje gekregen op de werkbank in de woonkamer. Al stond hij ook erg leuk op de trolley in onze slaapkamer en boven het bureautje van onze oudste.

 

Bymir-onlineposterkopen-blauweposter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien maar goed dat ze niet zag dat hij daar hing, want dan had ik hem niet meer mee gekregen. Ze is namelijk gek op blauw!

Hebben jullie een lievelingskleur? Ik ben meer van de neutrale tinten, al vond ik het heel erg leuk om eens een knalkleur in huis te halen.

Tot de volgende post(er).

x Mir