6 manieren om je poster(s) op te hangen zonder te boren

Ben jij ook zo gek op posters?

Bij mij hangen ze overal in huis! Omdat ik graag varieer van prints en diverse maten vind ik het jammer om over gaten te boren in de muur. En jij? Daarom zet ik 6 stylings-tips op de rij zodat jij je posters kunt stylen zonder te boren.

1. Een kurkwand voor je posters

Heb jij al een kurkwand in huis? Momenteel is kurk helemaal trendy. Een kurkwand is de perfecte manier om steeds te wisselen met je posters. Ook zou je kunnen kiezen voor een prikbord. Hang een paar posters naast elkaar en je hebt een hele hippe muur! Je maakt het nog leuker met leuke punaises.

kurkwand-posters aan kurk - kurk aan de wand
fotocredits: www.stekmagazine.nl

2. Maak je posters vast op een magneetbord
Een magneetbord is helemaal hip, deze shop je tegenwoordig  in vele verschillende vormen & kleuren. De bijbehorende magneten zijn ook in allerlei kleuren en vormen te koop. Met een paar mooie posters en hippe magneten stijl jij een mooie poster collage. Of gebruik magneet verf of magneet behang. Extra tip: bevestig een poster met een magneet aan de koelkast.

stylings tip voor je posters - posters- online poster kopen

fotocredits en copyright: inrichting-huis.com

3. Gebruik kneedgum om je posters op te hangen
Kneedgum is echt een goedkope manier om posters op te hangen zonder te boren. Kneedgum is te koop bij: een bouwmarkt, Action of Hema. Het werkt alleen op een gladde muur. Hang een aantal van je favoriete posters bij elkaar aan de muur en dat zonder te boren! Kneedgum is een  stevige manier op posters op te hangen. Extra tip: Hang een paar posters bij elkaar op een deur en gebruik hiervoor ook kneedgum. 

stylings tip voor je posters - posters- online poster kopen

Copyright en bron: Temple & Webster

4. Plak je poster op een MDF plaat
Laat een mdf-plaat op maat zagen in de bouwmarkt. Deze MDF plaat gebruik je als lijst voor je poster(s). Lijm de posters op MDF of gebruik dubbelzijdig plakband. Maak meteen een paar planken dragers aan de MDF plaat zodat je nog andere leuke accessoires kunt stylen in combinatie met de posters. TIP: Plak aan beide zijdes van de MDF plaat posters zo kun je nog een keer afwisselen. 

stylings tip voor je posters - posters- online poster kopen

 

fotocredits: IKEA

5. Gebruik een draadrek voor je poster collage
Nog een leuke manier om posters op te hangen is door een draadrek te kopen. Een draadrek is te koop bij een bouwmarkt, de hema, action of via het internet. Hang het rek aan de muur met de tessa powerstrip. Zo voorkom je gaten in de muur.

stylings tip voor je posters - posters- online poster kopen

fotocredits: reclaimtheskies

6. Gebruik washi tape
De meest bekende manier op posters op te hangen is door gebruik te maken van (gekleurd) washi tape. Of plak een poster met dubbelzijdig plakband aan de wand en plak de washi-tape om de poster heen, zo creëer je een mooie lijst.

stylings tip voor je posters - posters- online poster kopen
fotocredits: Showhome.nl