Kleur je interieur roze dit najaar!

Roze is niet alleen weggelegd voor de meidenkamer. Dit najaar en winter doet de kleur roze ook de intrede in je woonkamer. Dat de kleur roze in opkomst is, merken ook de trendwatchers op. Bekende interieurontwerpers neigen naar ingetogen poedertinten. Zo laat Studio Piet Boon zwart en wit steeds meer links liggen, om te kiezen voor groen, geel en veel roze, toegepast op een vergrijsde wijze zodat een natuurlijke uitstraling ontstaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bron: Woodrow

1.Het wow-effect: zacht roze in je slaapkamer

Zacht roze is een perfecte kleur voor in de slaapkamer. Deze neutrale tint combineert prachtig met allerlei andere kleuren zoals grijs, groen en andere pasteltinten. Schilder een muurtje in een mooie roze tint of ga voor beddengoed in de kleur roze. Deze kleur zorgt voor een zachte en romantische uitstraling in je

2. Eyecatcher:  een poeder pastel wand in je woonkamer
Of misschien wel een klein stukje muur in het kleinste kamertje 😉 Je hoeft niet voor extreme make-over te gaan om een trendkleur op te nemen in je interieur. Een muur kun je eenvoudig met de seizoenen mee verfen. Een likje verf is toch zo aangebracht?!

3. Roze woonaccessoires

Vind je roze muren en meubelstukken iets te veel van het goede? Ga dan voor roze accessoires! Combineer het met andere pasteltinten voor een lieve uitstraling. Denk aan roze kussentjes, plaids, vaasjes, kaarsenhoudertjes en natuurlijk onze posters!

e-posters-onlineposterkopen

 

Meer inspiratie nodig? 

ONL!NE POSTER KOPEN.nl  biedt je  een  gratis & vrijblijvend poster inspiratieadvies.

Tip: Fotolijsten met botanische prints komen op zo’n roze muur goed tot zijn recht. Groene tinten en roze gaan goed samen! Hoe je dit op een unieke manier kunt combineren?

roze in je interieur- onlineposterkopen