De roze flamingo ♥

De roze flamingo is de trend van dit moment!  Je ziet de flamingo terug in het interieur maar ook in de modewereld.  Onze Flamingo poster is dus een ware interieur TREND! 

Met zijn opvallende en kleurrijke tinten brengt hij je in een zomerstemming en haalt hij het tropische gevoel direct in huis. Kortom de flamingo is volop aan de beurt om je huis te laten shinen.

 

 

 

flamingo mode-trendsModewereld 

Jurkjes, shirtjes, bikini’s & nog veel meer! Ook in de modewereld spotte ik de Flamingo prints!   De zomerprint trend die je deze zomer heel vaak voorbij ziet komen! Ik denk dat alle kinderkledingmerken wel een Flamingo printje in hun zomercollectie hebben.

 

 

 

 

Ook accessoires als kussens en flamingo behang  van de roze vogel is volop te koop in de winkels en zullen dit seizoen onze woon- en slaapkamers van een prachtige roze kleur voorzien.flamingo kussen

 

SHOPPEN

Flamingo spullen zijn niet lastig te vinden aangezien de trend al van vorig jaar stamt. Xenos verkoopt een flamingo douchegordijn en een bijpassende toiletbril 😉  Bij de PhoneJunkie spotte ik een te gek Iphone hoesje.

Wil je zelf creatief aan de slag met een leuke stempel? Ik vond de perfecte flamingo stempel voor je!

In de webshop van Knuffelcadeau vind je een bonte verzameling van
flamingo knuffels! De moeite waard om deze shop te bezoeken mocht
je een flamingo knuffel willen scoren.

Feestartikelen

Binnenkort een feestje organiseren? Op de site van Beslist staat een scala aan flamingo feestartikelen!

Ben jij ook flamingo gek? Reageer als je dit herkent!

 

Blog: Brigitte