Botanische posters

Botanische posters

Mooie botanische posters, prints met groene bladeren, bloemen en planten. Botanisch  is de nieuwe trend, die je tegenwoordig in veel interieurs ziet.
Ontbreekt het jouw interieur of persoonlijke stijl nog aan hippe items? Dan hebben we goed nieuws! Want de tofste botanische posters en botanische prints  shop je namelijk bij ONLINE POSTER KOPEN.nl.

Ben jij een fan van de kleuren groen en heb jij een botanisch interieur?  Dan mag een stijlvolle botanische poster niet ontbreken in je interieur. Een botanische poster vormt een echte blikvanger voor in je interieur. Verrijk je muur met een poster.

Een botanische poster past in diverse interieur stijlen

Botanische posters passen ook in andere interieur stijlen zoals een retro interieur, een modern interieur, een minimalistisch interieur of een industrieel interieur.

ONLINE POSTER KOPEN biedt een ruim assortiment botanische posters.

Groene bladeren posters een leuke grafische zwart wit libelle print, een groene planten of een poster met een print van een cactus we bieden ze allemaal aan.

Style je poster met een mooie lijst.

Heb je zelf een lijst liggen die je wilt gebruiken? In dat geval kunnen we een poster op maat leveren! Mail ons gerust de maten van je lijst en we zoeken samen naar een passende optie!

Hoe stijl jij  een botanische poster? ONLINE POSTER KOPEN geeft een aantal  tips!

  • In een mooie lijst
  • Op een leuke (houten) klembord
  • Met washi tape
  • Of met een leuke houten poster hanger

Onze posters zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
A0, A1, A2, A3, A4, B0, B1, B2 en de Abri poster

Elke poster uit onze webwinkel is vervaardigd van hoge kwaliteit papier en is afgedrukt op hoogwaardige printapparatuur. Dit maakt dat de kleuren goed blijven. Je poster heeft bovendien een duurzame uitstraling. Gedrukt op dik, papier van hoge kwaliteit.

► Lijst is niet inbegrepen
Gratis verzenden vanaf 35 euro

® Online Poster Kopen.nl

✓ Makkelijk bestellen ✓ Snelle levering ✓ Gratis verzending vanaf 35 euro in NL. ✓ 100% tevredenheidsgarantie.

► Let op: onze posters vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht.

® Online Poster Kopen.nl