Veel gestelde vragen

BESTELLEN & ONTVANGEN

Papieren poster : Levering 2-4 werkdagen

Tuin poster: Levering 5 werkdagen

Textiel poster: Levering 5 werk dagen

Mini Posters: Levering 2 werkdagen

Dank je wel voor jouw bestelling! We sturen binnen enkele seconden een bevestiging van jouw bestelling. Heb je deze mail (nog) niet? Kan het zijn dat onze bevestiging in jouw ongewenste E-mail of spam-map terecht is gekomen?

  Als je een account hebt aangemaakt, dan kun je de status van je bestelling volgen door in te loggen op 'Mijn account'.
Het is helaas niet mogelijk om je bestelling te wijzigen. De reden hiervoor is dat je order direct in productie wordt genomen. Achter onze webshop  zit een module gekoppeld die ervoor zorgt dat je order direct binnenkomt bij onze drukkerij. Die zorgen er vervolgens voor dat de bestanden binnen 15 minuten worden ingepland voor de productie.

Het is dus slechts kort mogelijk om jouw bestelling te annuleren. Heb je jouw bestelling minder dan een kwartier geleden geplaatst?

Neem dan via de mail contact op met onze Klantenservice. E-Mail; webshop@onlineposterkopen.nl o.v.v. je ordernummer. Dan kijken wij graag of we de bestelling nog kunnen wijzigen.
Het is niet mogelijk om bestelling te annuleren. De reden hiervoor is dat je order direct in productie wordt opgenomen.  

Omdat wij poster(s) op maat leveren (maatwerk) is de order niet te annuleren en er geldt geen retourrecht. Voor meer informatie lees onze algemene voorwaarden.
Log in en ga naar mijn account. Lees hieronder wat welke status betekent.

In behandeling Je bestelling is in behandeling genomen maar nog niet klaar. Je order is op dat moment in productie & wijzigen kan niet meer.

Verzonden Je bestelling is onderweg. Je ontvangt via de e-mail een status update en een e-mail met een Track & Trace code om je pakketje te kunnen volgen.

Geannuleerd Je bestelling is door jou of door een van onze medewerkers geannuleerd.

In de wacht Je bestelling is door ons in de wacht gezet. Omdat we wachten op bv. een betaling. Mocht je zelf hebben gevraagd de order 'on hold' te zetten, dan is het van belang dat je ook zelf contact met ons opneemt zodra er actie gewenst is. Hebben wij de status 'on hold' gezet vanwege het wachten op een betaling dan wordt de order ook weer van deze status afgehaald. Wij annuleren de orders als een betaling niet binnen 4 werkdagen is bijgeschreven.
Het is kort mogelijk om jouw bezorgadres te wijzigen. Heb je jouw bestelling minder dan een kwartier geleden geplaatst?

Neem dan via de mail contact op met onze Klantenservice. E-Mail; webshop@onlineposterkopen.nl o.v.v. je ordernummer. Dan kijken wij graag of we het adres nog kunnen wijzigen.
Onze drukkerij verstuurt pakketjes vanaf meerdere locaties. Mocht je verschillende formaten posters hebben besteld dan worden deze mogelijk vanaf verschillende locaties verstuurd. Hierdoor gelden er verschillende levertijden en komt het voor dat je je gehele bestelling niet in een keer ontvangt.

Status: Nadat je je bestelling hebt geplaatst krijg je van ons een mail met je status update. We mailen bij iedere status wijziging een track & trace link waarmee je de leverstatus kunt volgen.
Ben je de hele dag thuis gebleven, maar is de bezorger niet geweest? Controleer dan je bestelling met het door ons toegezonden track & trace nummer. Het kan zijn dat het pakje is bezorgd bij de buren of op een ander huisnummer. Nog steeds geen duidelijkheid over waar je pakket is? Neem dan contact op met de klantenservice van DHL of PostNL.

KLACHTEN

Wil je een klacht melden? Je kunt via onze website een klacht indienen. Doe het volgende: Ga via onze website naar klachtenformulier.

Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Binnen twee werkdag kun je een inhoudelijke reactie verwachten. >>> Het meesturen van foto's zorgt ervoor dat de klacht sneller wordt afgehandeld.
Dat is vervelend om te horen! Wat we wel graag horen: waarom je niet tevreden bent. Zodat wij kunnen kijken naar een oplossing. Neem even contact op met onze klantenservice via chat of e-mail: webshop@onlineposterkopen.nl
Een beeldscherm (RGB) kent een andere kleurmenging dan drukwerk (CMYK) en dat heeft gevolgen

Kleuren op een beeldscherm zien er anders uit dan als je gaat drukken. Het is goed om hier iets mee over te weten om problemen te voorkomen.

Misschien besef je het niet direct, maar bij het drukken van tekst en foto’s wordt een andere kleurmethode gebruikt dan die je ziet op je beeldscherm. Schermkleuren die volgens het RGB schema zijn opgebouwd, zijn minder fel en hebben soms een andere tint. Als gevolg hiervan kan de gedrukte product afwijken van jouw wensen. Verzending van onze ontwerpen naar de drukkerij gebeurt in PDF-formaat, waarbij er alles aan is gedaan om te zorgen voor een kloppende overgang van ontwerp naar drukresultaat.

Beeldschermkleuren Tip: beoordeel je kleuren dus nooit aan de hand van wat je ziet op je beeldscherm. Het kleurbereik van je beeldscherm is veel groter is dan dat van full colour-drukwerk. Die hele felle kleur die je op je beeldscherm ziet, zal nooit uit je printer of van de drukpers rollen. Er moet altijd rekening gehouden worden met een (lichte) afwijking. Drukwerk is daarnaast ook afhankelijk van de gekozen papiersoort 🙂
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Druk- en printwerk kun je daarom niet terugsturen. Dat is gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken. Meer weten over herroepingsrecht? Je leest het in onze algemene voorwaarden.

BETALEN

Met geld. Of de ONL!NE POSTER CADEAUBON.

Welke methode je ook kiest, je betaalt sowieso veilig.

* iDEAL: via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank

Creditcard: het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je artikel is geleverd

* Achteraf betalen Via Klarna

Je betaald nadat je artikel is geleverd

* PayPal:via de vertrouwde online betaalomgeving van Pay Pal

* Bankoverschrijving: let op hierdoor loopt je order wel 1-2 werkdagen vertraging op.
Hoe werkt de ONL!NE POSTER KOPEN cadeaubon?

Voeg bij de stap ‘Betalen’ de "cadeauboncode toe. Je ziet vanzelf of je een restbedrag moet betalen

OVERIGE

Scandinavische design posters l grootste collectie l Online Poster Kopen

 

 

COPYRIGHT
Op alle beelden berust copyright. Niets mag, op welke manier dan ook, worden vermenigvuldigd. Gebruik van beeldmateriaal zonder schriftelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar is niet toegestaan. Dit geldt ook voor alle lage resolutie beelden!

 

OVERIGE BEPALINGEN
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met de algemene verkoopvoorwaarden. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

nl Dutch
X