Kinderkamer posters

Kinderkamer posters

Een kinderkamer is helemaal af wanneer je de muur styled met een  mooi poster aan de wand. Een leuke kleurrijke poster zoals een ABC poster, een tekst poster of een mooie zwart wit poster. Kinderkamer posters en babykamer posters geven net die extra sfeer in!

Een poster als cadeau!

Een kinderkamer poster of babykamer poster is ook erg leuk om cadeau te geven! Denk daarbij eens aan een mooie geboorteposter! Of kies een leuke kinderkamer poster aan een zwangere vriendin cadeau of koop een kinderkamer poster voor een babyshower. Er zijn genoeg redenen te vinden  om iemand een poster cadeau te geven 😉

Kies de kleuren van jouw interieur

Let bij het kopen van een interieur poster altijd op de kleuren. Welke kleur (en) heeft jouw interieur en welke kleuren passen hierbij? Ook kun je een kleuren combi maken voor te kijken welke kleur je  fotolijst heeft of de muur waar je poster komt te hangen. Pas hier de keuze  je grafische print  op af.

Een grafische print  bestel je gemakkelijk online bij ONLINE POSTER KOPEN.nl

Style je kinderkamer poster met een mooie lijst.

Heb je zelf een lijst liggen die je wilt gebruiken? In dat geval kunnen we een poster op maat leveren! Mail ons gerust de maten van je lijst en we zoeken samen naar een passende optie!

Hoe stijl jij  een kinderkamer poster?  ONLINE POSTER KOPEN geeft een aantal  tips!

  • In een mooie lijst
  • Op een leuke (houten) klembord
  • Met washi tape
  • Of met een leuke houten poster hanger

Onze posters zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
A0, A1, A2, A3, A4, B0, B1, B2 en de Abri poster

Elke poster uit onze webwinkel is vervaardigd van hoge kwaliteit papier en is afgedrukt op hoogwaardige printapparatuur. Dit maakt dat de kleuren goed blijven. Je poster heeft bovendien een duurzame uitstraling. Gedrukt op dik, papier van hoge kwaliteit.

► Lijst is niet inbegrepen
Gratis verzenden vanaf 35 euro

® Online Poster Kopen.nl

✓ Makkelijk bestellen ✓ Snelle levering ✓ Gratis verzending vanaf 35 euro in NL. ✓ 100% tevredenheidsgarantie.

► Let op: onze posters vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht.