Muurcirkels

Muurcirkels – Muurcirkel – Muurdecoratie – Tuincirkel – Cirkel voor in de tuin – Cirkel voor aan de muur 

Prachtige ronde muurcirkels van een stevig materiaal*. Je woonkamer, je werkplek, de hal, de slaapkamer, je keuken of de tuin krijgen een hele nieuwe look met deze muurcirkels! De ronde muur cirkels zijn verkrijgbaar in meerdere formaten 0.50 diameter / 1.00 diameter/ 1.50  diameter en 2.0 meter diameter. Kies een mooie print, illustratie of afbeelding uit onze collectie muurcirkels.
De muurcirkels zijn eenvoudig op muur aan te brengen met een steun aan de achterzijde.  Er zitten geen boorgaten in. Geniet direct van een hippe en  mooie blikvanger in je interieur of in je tuin!

Combineer meerder muurcirkels

Combineer meerdere muurcirkels en maak een waar kunstwerk aan de muur van. Vrolijk je huiskamer, de hal, de babykamer of de keuken met meerdere cirkels. Of kies voor 1 grote muur cirkel, als eyecather! We hebben verschillende prints dus  mix and match naar hartelust! Zo geniet je van een ware blikvanger in je interieur of je tuin.

Tuincirkel(s)

Ook in je tuin kun je eindeloos combineren met deze mooie cirkels.  Kies dan voor een tuincirkel van Dibond  of Trespa, dit materiaal is zeer geschikt voor buitengebruik! Combineer de tuincirkel met een combinatie van tuinposters en hang deze aan de muur, je schutting of verfraai je overkapping met een tuincirkel.

Wil je een budget product?

Kies dan voor golfkarton. Dit materiaal is budget vriendelijk en 100% recyclebaar.  De muurcirkels van golfkarton kun je ophangen met de Tessa spijker.

Onze mogelijkheden op een rijtje:

  • Forex: 2 gladde, witte PVC-platen met hard schuim ertussen. Stevig, maar toch licht buigzaam. Geschikt voor binnen (en buiten bij tijdelijk gebruik)
  • Dibond: 2 gladde, witte aluminiumplaten met een harde kern ertussen. Stevig, licht en makkelijk te bewerken. Dikte 3 mm. Geschikt voor binnen- én buitengebruik
  • Golfkarton: dikte 10 mm,  budget vriendelijk en 100% recyclebare oplossing. Geschikt voor binnengebruik

Bevestiging:

Op de achterzijde van de muurcirkel zit een ophangplaat van 24 cm x 24 cm of bij de grotere formaten 35 cm x 35 cm (m.u.v. de golfkarton muurcirkels)
✓ Er zitten geen gaten in de muurcirkel.

Levertermijn van de muurcirkels:
✓ 5 – 7 WERK dagen

►  Gratis verzenden vanaf 35 euro

✓ Makkelijk bestellen ✓ Snelle levering ✓ Gratis verzending vanaf 35 euro in NL. ✓ 100% tevredenheidsgarantie.

► Let op: onze muurcirkels  vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht.

® Online Poster Kopen.nl