Quote poster

Daar zit ik dan… op vrijdagochtend aan de keukentafel met een wijntje. Nee, schrik niet, het gaat hartstikke goed met me en ik hoef me nog niet aan te melden voor een of andere meeting waarbij iedereen klapt wanneer ik me heb voorgesteld, ‘Hi ik ben Mirjam en…’ Mijn kop thee staat net buiten beeld op me te wachten.

Drink-Wine-onlineposterkopen

 

 

 

 

 

 

Op vrijdagochtend ontbijten de meiden, hoe ongezellig, bij de buis. Lekker makkelijk, alvast een beetje om in de weekend stemming te komen. Gekke blikken toen ik een fles wijn uit de koelkast pakte in plaats van een pak yoghurt en de bak aardbeien. Ik ben de vreemde blikken overigens inmiddels gewend wanneer ik foto’s maak. Cirque du soleil is er af en toe niks bij hahaha. Of zijn ze het hier thuis inmiddels gewend en krijg ik daarom dé blik niet meer?

Maar goed…de reden dat ik met een wijntje op vrijdagochtend aan tafel zit is de nieuwe poster. We houden van koken, lekker maar ook gezond eten. Dus toen ik ging kijken welke poster ik voor deze blog in het zonnetje kon zetten, was mijn keuze snel gemaakt. Dit keer een mooie en toepasselijke quote.

You-cook- I will drink wine-onlineposterkopen

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken

Voorheen werkten we allebei buitenshuis. Mijn lief bij de Koninklijke Marechaussee (nog steeds) en ik bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Wie er als eerste thuis was kookte. Nu ik voor mezelf ben begonnen en veelal vanuit huis werk is het logisch(er) dat ik kook. Althans, doordeweeks mag ik m’n schort, oké een schort van m’n lief, omdoen en wat lekkers in elkaar flansen. In het weekend zijn de rollen omgedraaid. Al blijft het schort dan hangen 😀

You-cook- I will drink wine-onlineposterkopen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niks zo gezellig om erbij te gaan zitten in de keuken. Op mijn favoriete plekje, de klepbank. Niet altijd, ik drink niet zo veel (ben van mezelf al lollig genoeg), maar soms komt er een lekker wijntje of een apart biertje op tafel. Gezellig de week/ dag doornemen met een schuin oog in een tijdschrift. Ik had geen betere plek kunnen bedenken voor de quote dan boven de klepbank.

Nu de meiden groter worden wordt heeft dan steeds gezelliger, ze komen erbij zitten met een boek/ tekenspullen of helpen een handje mee met koken. Of zou het zijn dat ze dan lekker wat mee kunnen pikken van het avondeten wat voorbereid wordt? 😉 Niks lekkerder dan een beetje snoepen van de snijplank, toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanavond overigens geen verantwoorde maaltijd of uitgebreide kooksessie, maar lekker de frituurpan aan slingeren. Dan blijven we niet gezellig in de keuken zitten, maar schuiven lekker aan bij de salontafel op de grond. Even lekker de boel de boel en geen poespas. Lang leve vrijdag frietdag! Al is het later wanneer jullie dit lezen.

Hebben jullie een vast ritueel voor wat betreft het koken? Ook gezellig met z’n tweetjes en wat lekkers erbij?

Tot de volgende post(er).

x Mir