Textiel poster

Op zoek naar een textielposter? Textielposters met een grafische prints en textielposters met tekst shop je in de webshop.

Een textielposter, ook wel een schoolplaat genoemd, is een unieke vorm van wanddecoratie.  Deze nieuwste trend op het gebied van wanddecoratie koop je in de webhop ONLINE POSTER KOPEN.nl.  ONLINE POSTER KOPEN.nl heeft verschillende prints waaruit jij kunt kiezen. Ga je voor een botanische print, een quote of  een natuurprint?

We hebben talloze mogelijkheden, zodat het helemaal bij jouw interieur past. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen voor een andere print in onze webshop.

Een textielposter uit onze webshop kun je  perfect stylen aan de muur van jouw (woon) kamer. ONLINE POSTER KOPEN helpt je graag om je lege plek aan de muur in je (huis)kamer op te vullen. De mooiste textielbanners  vind jij namelijk in ons aanbod.

Het touwtje voor het ophangen heeft een lederlook en wordt los meegeleverd. De textielposters worden handgemaakt. Er kan dus enige variatie in formaat voorkomen

Product omschrijving: 100% katoen  (120 grams doek)

De levertermijn van een tekst poster bedraagt 5werkdagen  (e.e.a is afhankelijk van onze vervoerder)

Verkrijgbaar in de volgende formaten:
A1,  A3, B1 en B2

► Bij een orderwaarde van 35 euro of meer zijn de bezorg kosten gratis.

HERROEPINGSRECHT
De textielposters  vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht.

® Online Poster Kopen.nl