Tuinposter

Tuinposters

Een tuinposter of  een mooie kwaliteit PVC print, we hebben ze volop!  Omdat smaken verschillen hebben we een ruim aanbod van kleurrijke bloemenprints, tot een tuinposter met een tekst of een andere grafische uiting.

Tuin posters zijn ware eye catchers in je tuin. Style je schutting, je balkon, je blinde muur, of je terras met een hippe trendy en eigentijdse grafische outdoor tuinposter. Combineer dit tuindoek met een aantal andere tuinposters voor een eigentijdse tuin. Ook mooi te gebruiken als balkonafscheiding.

Om de poster eenvoudig op te kunnen hangen zitten er 4 RVS ogen in de hoeken

Een tuinposter kun je ook perfect stylen aan de muur van jouw (woon) kamer. ONLINE POSTER KOPEN helpt je graag om je lege plek aan de muur in je tuin of huiskamer op te vullen. De mooiste tuinbanners vind jij namelijk in ons aanbod.

ONLINE POSTER KOPEN biedt een ruim assortiment tuin posters.

Style je tuin met een mooie tuinposter.

Onze tuin posters zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
A1,  A3,B1, B2

Elke tuinposter uit onze webwinkel is vervaardigd van hoge kwaliteit PVC.► Gedrukt op PVC tuindoek van hoge kwaliteit (matte afwerking)
► Kan zowel binnen als buiten worden opgehangen
► Weersbestendig
► Om de poster eenvoudig op te kunnen hangen zitten er 4 RVS ogen in de hoeken
► span elastieken niet inbegrepen.
Gratis verzenden vanaf 35 euro® Online Poster Kopen.nl
✓ Makkelijk bestellen ✓ Snelle levering ✓ Gratis verzending vanaf 35 euro in NL. ✓ 100% tevredenheidsgarantie.

► Let op: onze posters vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht.® Online Poster Kopen.nl