Urban Jungle is de woontrend van dit moment.

Planten en cactussen zijn hip en hot. In elke woon stijl komen er wel planten terug. Met de Urban jungle stijl haal je de natuur in huis, zelfs als je midden in de stad woont!

Hoe haal je de natuur in huis? Gebruik verschillende (hang)planten in je woonruimte als afwerking of decoratie. Wat te denken van een mooie groen behang met en Urban Jungle print op de muur?!

Urban jungle woontrends

 

 

 

 

 

 

 

 

Het urban jungle interieur is kleurrijk  en heeft veel retro en bohemian invloeden. Maar hoe tover jij jouw interieur om tot een bohemian urban jungle?

Retro meubels & materialen

Retro meubels en materialen mogen niet ontbreken in de urban jungle! Een voorbeeld van een natuurlijk materiaal is rotan. Geen toeval dat rotan op dit moment super hip is. Ook retro meubels passen perfect bij de bohemian urban jungle stijl. Ga voor een retro dressoir (zoals in de jaren ’60) Een retro bankstel of een een retro fauteuil past ook perfect bij deze woontrend. Ga voor een fauteuil of bankstel in een felle kleur en kies voor een retro stof zoals velours.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: MYD Styling

 

Kleurrijke accessoires:

Ga voor woonaccessoires met kleurrijke prints. Denk aan kussens, plaids, lampen en posters voor aan de muur. Wat zeker ook niet mag ontbreken is een tof  vloerkleed met een kleurrijke print!

 

 

Wil je nog meer kleur? Kleuren die goed passen in een urban jungle interieur zijn: smaragdgroen, petrol, turquoise en geel.