Een kloddertje roze hier…

Je houdt ervan of niet… En dan zijn er ook nog eens heel veel verschillende tinten. Barbie roze, fuchsia roze, licht roze, zuurstok roze en ook oud roze. Niet licht roze, maar een beetje vergrijsd.

 

 

poster-onlinekopen-poster-oudroze

Met een meiden huishouden ontkomen we niet aan de kleur roze in huis. Al let ik er wel een beetje op dat het niet een grote poppenkast wordt. Moet er niet aan denken dat het eruit ziet alsof we in een soort suikerspinnenwereld leven. Een soort troetelbeertjes en my little pony die op de thee gaan bij Barbie. Dat zou ik Edu ook niet aan willen doen haha. Het is voor hem soms al zwaar genoeg met al die meiden om hem heen 😉

 

 

poster-onlinekopen-poster-oudroze

 

 

 

 

 

 

 

Oud roze

Zelfs een kleur die in mijn kledingkast voor komt. Niet veel, maar toch hangen er een blouse, vest en een paar shirtjes in die kleur tussen al het zwart, wit en grijs.

poster-onlinekopen-poster-oudroze

 

 

 

 

 

 

In huis steekt zo af en toe wat roze de kop op. Of het nu een kussenhoesje is, kaarsen of zoals in dit geval een poster. Gaaf dat verweerde van die muur. Waar zou die muur staan? Wat voor gebouw is het? Staat het gebouw er nog? Zomaar wat vragen die dan door mijn hoofd gaan bij het zien van deze poster.

poster-onlinekopen-poster-oudroze

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo is er in Zutphen, vlakbij de bioscoop waar we wel eens naartoe gaan, een pand met een grote metalen deur. De bioscoop zit op een industrieterrein. Je vindt er onder andere woonwinkels, maar ook dat ene pand met dé deur. Hij is oud roze, groot en er zit een soort patroon op. Elke keer wanneer ik hem zie denk ik weer ‘shit, mijn camera vergeten!’ Die wil ik zo graag een keer vastleggen. Geen idee wat er trouwens in dat pand zit, misschien  staat het wel leeg, maar die oud roze deur… te gek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hebben jullie kleur in huis? Kan het wat jullie betreft niet gek genoeg met kleur? Of juist totaal niet.

Tot de volgende post(er).

x Mir