De nieuwe Pantone kleur Greenery

Nieuw jaar, nieuwe kleur! Dit jaar wordt mode, interieur en design overgoten met een natuurlijke saus. Groen staat in het algemeen symbool voor een nieuw begin, maar PANTONE Greenery gaat een stap verder. De frisse, pittige geel-groene kleur laat je het hele jaar door dat gevoel van de eerste lentedagen beleven. Het moment dat de natuur opleeft en vernieuwt, motiveert je. Het geeft je energie, waardoor je je passies net even een niveau hoger kunt tillen.

greenery-pantone-2017

Geweldige groencombi’s

Deze kleur is het hele jaar door is te gebruiken en te combineren. Mix het met naturellen, pastellen, metallics, diepere en heldere kleuren.

Je kunt natuurlijk een deel van de muur groen verven, maar er zijn ook vele andere manieren om deze kleur aan je interieur toe te voegen. Ga voor een mooie groene vaas of shop een aantal sierkussens en plaids in de kleur Greenery. Met deze kleine aanpassingen zie je vaak al een groot verschil.

 

Inspiratie!
Ben je benieuwd hoe je deze kleur in huis kunt toepassen? Wij hebben een aantal greenery posters als voorbeelden op een rijtje gezet. Welke zou jij kiezen? Laat het weten in de reactie.

 

Patone kleur groen greenery