★ X mas Styling ★

Grafische printjes in zwart wit, ik ben er gek op! Ruitjes, strepen & stippen en deze combineren met elkaar.  Tijdens de kerst dagen komen daar nog wat extra’s bij. Een hippe boom met zwarte kerstballen, lampjes en andere hippe accessoires en voila zo heb ik al snel een x mas styling in een scandi stijl.  Zeker in de Scandinavische woonstijl is de combinatie van zwart & wit hotter dan hot. Hou jij van rust in je interieur en vind je zwart en wit prachtig? Dan is deze blog voor jou!

Light Box

Mijn favoriere zwart wit (kerst)versiering is de lightbox! Met deze lightbox kun je elke keer weer een nieuwe tekst maken door plastic letters op een rij te schuiven. Met kerst is bijvoorbeeld de tekst ‘merry xmas’ of ‘let it snow’ super vet! leuke. De lightbox is te koop bij VT Wonen voor €39,-

light-box-let-it-snow

 

 

 

 

 

 

 

 

De zwart witte kerstboom

Wil je het op een makkelijke manier? Hang dan zwarte en witte kerstballen in je boom. Wil je toch voor iets meer diepte en sfeer zorgen kies dan ballen met een design. Ook kun je ervoor kiezen om je eigen kerstballen te stijlen, leef je creatief uit!

kerstbal-zwart-wit

kerstbal-zelfmaken

 

 

 

 

 

 

 

 

Hippe accessoires 

Ook met accessoires kan je helemaal los gaan in de kleuren zwart wit. Van leuke kaarsenstandaard tot mooie posters  en kaarten. Ohhhh Deeer!? De tofste (kerst) poster(s) shop je natuurlijk in onze webshop voor een fijne winter/kerstsfeer in je huis.

zwart-wit-kerst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kersttafel

Creëer een stijlvolle kersttafel met zwart wit en zilveren papieren borden, papieren bekers en prachtige zwart wit en zilveren versiering. Dit shop je bij Confetti & Balloons.

kerstzwartwit

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer inspiratie nodig voor je zwart witte Kerst?

Nog niet uitgekeken? Op onze Pinterest pagina vind je ook toffe zwart-witte kerstinspiratie. Veel kijkplezier!

Fijne Feestdagen!

ps. Volg meteen het zwart wit Xmas bord van ONL!NE POSTER KOPEN.NL op Pinterest.