Geschreven door blogster HOME of SHA

Ik ben altijd al fan van mooie posters omdat je meteen een leuke eye catcher en sfeer in je interieur kan creëeren. Gelijk groot resultaat! En daar hou ik van. Zo kwam ik op de website van ONL!NE POSTER KOPEN.

Er staat zoveel op en er zit echt voor iedereen iets moois bij. Wat mij meteen opviel was dat de maten echt tot groot gaan, namelijk Abri formaat (118,5 x 175) en het papier is van mooie zware kwaliteit, namelijk 250 gram. En de meeste (web) winkels drukken af op 135 gram. Dus je kan gelijk zien dat ONL!NE POSTER KOPEN kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Inmiddels staan er ruim 360 poster in de webshop. Vanaf het voorjaar komen daar ruim 25 ontwerpen tuinposters bij!

Ik vind het altijd zo leuk als een grote poster op de grond staat met een kleine er voor. En ik vind de uil echt helemaal fantastisch! Daar kan ik naar blijven kijken. De think positive is een ontwerp van Brigitte zelf en ik vind het een prachtige combinatie, zij is de eigenaresse van ONL!NE POSTER KOPEN

Ik heb de uil laten spiegelen, want we hebben ook een kachel ombouw besteld en ik denk dat ik de poster daar straks voor ga zetten. Dit was allemaal geen probleem, ONL!NE POSTER KOPEN houdt je perfect op de hoogte en mailt het nog even door of alles naar wens is. Echt persoonlijk contact en dat is wel erg prettig.

blogger- HOMEOFSHA

 

posters-scande-posters

 

 

 

 

 

 

De website ONL!NE POSTER KOPEN bestaat nu ruim 2,5 jaar. En Brigitte haar achtergrond is grafische vormgeving. Ze heeft een passie voor kleuren en vormen en daarnaast is ze een interieur junkie. Ze heeft gewoon een enorme aantrekkingskracht tot alles wat trendgevoelig is vooral op het gebied van kleuren, design & een scandi interieur.

Vanwege haar grafische achtergrond heeft ze zelfhaar eigen huisstijl, logo en website ontworpen.

Ze volgt de laatste interieur trends met de juiste kleuren en designs. Haar eigen woning stylde ze altijd al met eigen ontworpen posters. Hierdoor ontstond het idee een eigen webshop te starten.

ONL!NE POSTER KOPEN staat ook wel eens op beurzen en dat zullen ze via de social media kanalen kenbaar maken. Maar die zijn meestal in het weekend en eigenlijk is het weekend voor hen “heilig” dat staat voor het gezin, vrienden en gezelligheid.

beurs-posters-onlineposterkopen

 

 

 

 

 

 

 

Ik vroeg nog even aan Brigitte wat nou echt heel erg leuk is om te doen voor klanten en daar zei ze het volgende over;

De mooiste opdrachten cq. aanvragen die ik mag verzorgen zijn de poster inspiratie aanvragen. Via het aanvraag formulier op de website kun je me om advies vragen. Zoek je iets moois voor je (slaap) kamer? Dan voorzie ik je graag van een persoonlijk advies( op maat) Bestel de aanvrager vervolgens een of meer item uit het collage voorstel dan krijg je maar liefst 10 % korting op de bestelling! Dus reden genoeg om ook eens een inspiratie aanvraag te doen voor je saaie witte muur toch? Mijn toekomst plannen zijn het uitbreiden van het assortiment met ansichtkaarten en verder wil ik graag het webwinkel keurmerk in de wacht slepen.

Zie hier enkele voorbeelden van een advies op maat:

collage-voorstel-scande-posters

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Homeofsha > link naar haar blog >>